{if "HAS SUBS 6"}
{/if "HAS SUBS 6"}

Η ποικιλία Μοσχάτου αποτελεί το “μυστικό” της φήμης του τσίπουρου Τυρνάβου.
Κι αυτό γιατί ταίριαξε μοναδικά με το κλίμα και το έδαφος της περιοχής, αναπτύσσοντας
τον ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα του. Άλλωστε ο Τύρναβος αποτελεί παγκόσμιο σημείο
αναφοράς για την ξακουστή αυτή ποικιλία, αφού η καλλιέργειά της εκτείνεται σε 15.000 στρέμματα!
Μάλιστα, το χωριό Δαμάσι Τυρνάβου, τόπος από τον οποίο κατάγεται η οικογένεια Βασδαβάνου
και όπου καλλιεργείται το Μοσχάτο, η πρώτη ύλη για το “Δεκαράκι”, φημίζεται για τον
αμπελώνα Μοσχάτου, που είναι από τους μεγαλύτερους αμπελώνες της περιοχής.
Το τσίπουρο “Δεκαράκι”, ως γνήσιο τσίπουρο της περιοχής Τυρνάβου,
παράγεται μόνο από Μοσχάτο σταφύλι.
Το μοναδικό άρωμα και η απαράμιλλη γεύση του, που γίνεται αισθητή από την πρώτη γουλιά,
αποτελούν ακλόνητη απόδειξη των καταβολών του και της υψηλής ποιότητάς του.

 



 

ΑΠΟΣΤΑΞΗ - ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ: ΒΑΣΔΑΒΑΝΟΣ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε., 5ο ΧΛΜ. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΤΗΛ.: 2410 549507, info@dekaraki.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΔΙΑΝΟΜΗ: Coca-Cola Τρία Έψιλον, Λ. Κηφισίας 60, 15125, Μαρούσι, ΤΗΛ: 210 6381700, Fax: 210 6381900